Q-Interline på børsen

Ticker: QINTER

Investor portal

Alle aktionærer opfordres til at tilmelde sig og registrere deres e-mail adresse. Log på investorportalen og registrer din e-mail. Investorportalen giver dig mulighed for, at se dine personlige aktieoplysninger og ændre dine kontakt oplysninger, samt at modtage meddelelser om generalforsamling med mere.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os via investor@q-interline.com

Med 25 års proof-of-business, og et solidt greb om det nordiske marked, er vi nu klar til at udbrede vores teknologi til internationale markeder. Vi tilbyder den bæredygtighed og kvalitet som fødevarebranchen fortjener og forventer.

Q-Interline A/S optimerer produktionsprocesser i fødevareindustrien ved at levere nøjagtig og hurtig analyseteknologi, som sikrer vished om indhold, kvalitet og sikkerhed i hele værdikæden. På den måde bidrager Q-Interline A/S til bæredygtig anvendelse af alle klodens råvarer, der bruges til fødevareproduktion, og sikrer samtidigt, at kvaliteten af de producerede fødevarer fremmer menneskers og dyrs helbred og velbefindende.

Q-Interline vil være den bedste, globale leverandør af analyseinstrumenter til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug med et særligt fokus på mejerier. Derfor forventer Q-Interline i 2021 at gå på Nasdaq First North Growth Market Denmark for at hente DKK 20-25 millioner til at understøtte en international vækstrejse med fokus på salg og marketing. Målet er at løfte en omsætning fra DKK 20 millioner i 2020 til DKK 100 millioner i 2025.

På grund af den banebrydende teknologi har Q-Interline en unik og naturlig markedsposition som teknologileverandør til et voksende internationalt marked.

Med et datterselskab i det tyske hovedmarked og en stabil kundetilgang er
Q-Interline klar til at skabe nye brohoveder i oversøiske markeder med stor og akut efterspørgsel på dansk teknologi.

Finanskalender

BegivenhedDato
Årsrapport for regnskabsåret 202114. marts 2022
Tidsfrist for forslag til generalforsamling 202128. marts 2022
Generalforsamling 202120. april 2022
Halvårsrapport for 1. halvår 202222. august 2022

Begivenhedskalender

BegivenhedDato
Proinvestor m. Helge Larsen Interview (replay link)25. oktober 2021
Dansk Aktionærforening webinar m. Mikael Bak (replay link)28. oktober 2021
25 års jubilæum1. november 2021
Første handelsdag16. november 2021

Virksomhedsmeddelelser (abonnér her)

Ledelsen

CEO

Martin Roithner Henriksen


Martin tiltrådte som administrerende direktør og medejer i Q-Interline A/S i 2017. Martin har stået i spidsen for Selskabet gennem de seneste års modnings- og kommercialiseringsprojekter, som har bragt Selskabet frem til dens nuværende position.
Martin er uddannet produktionsingeniør fra DIA-M med efteruddannelse på CBS og Executive Management Program på INSEAD. Før Martin kom til Q-Interline A/S har han i en årrække arbejdet som administrerende direktør og landechef for internationale virksomheder, herunder både børsnoterede og familieejede virksomheder.
Martin har efter emissionen 1.957.299 aktier, svarende til 13,98%.
Ikke-uafhængig.
Read more
CFO

Steen Bjerregaard Christiansen


Steen tiltrådte som CFO i Q-Interline A/S i 2018 og blev medejer i 2020. Steen har tidligere arbejdet som konsulent for Q-Interline A/S og var formand for Bestyrelsen 2013 til 2018. Steen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og efteruddannet på INSEAD med Advanced Management Programme.
Steen har mere end 25 års ledelseserfaring indenfor økonomi og finans, herunder i børsnoterede finansielle virksomheder. Steen har i tidligere stillinger haft ansvar indenfor en række områder fra IT, ejendomsdrift og HR, foruden de traditionelle økonomidiscipliner. Steen har ligeledes tidligere løst bestyrelsesopgaver i koncernselskaber i Norden.
Steen har efter emissionen 253.504 aktier, svarende til 1,81%.
Ikke-uafhængig.
Read more
CTO

Marie Sørensen


Marie har arbejdet i Q-Interline A/S siden 2012. Marie har siden 2020 været medejer og har ansvaret for udviklingsafdelingen.
Marie er Cand.Scient i fødevarevidenskab fra Københavns Universitet og Ph.D. fra DTU.
Marie har det ledelsesmæssige ansvar for afdelingerne Product Innovation og Digital Services, der står for udvikling af produkter og software i Q-Interline A/S.
Marie har efter emissionen 197.080 aktier, svarende til 1,41%.
Uafhængig.
Read more
COO

Per Sand


Per har arbejdet i Q-Interline A/S siden 2009, og har siden 2017 været COO og ansvarlig for Norden. Per blev medejer i 2020. Per er kemiingeniør fra Syddansk Universitet og University of Greenwich.
Per har efter emissionen 194.234 aktier, svarende til 1,39%.
Uafhængig.
Read more

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand

Birgit Vilstrup Olsen


Aktiv i bestyrelsen siden 2018.
M.Sc. (eksportingeniør). Stor ledelseserfaring fra globale og højteknologiske B2B & B2C virksomheder indenfor både Medtech og forbrugerelektronikbranchen. Birgit tiltrådte 1. august 2021 i en ny stilling hos Oxford Immunotech Ltd., som director of Global Product- and Portfolio Management. Der skal hun sikre en stærk produktpipeline og succesfulde produkt lance-ringer.

Birgit var tidligere Sr. Global Marketing Manager hos Radiometer Medical ApS, hvor hun havde ansvar for udvikling og implementering af kommercielle vækststrategier. Hun har en omfattende kommerciel værktøjskasse, der muliggør både global og lokal branding, produktlanceringer og livscyklusinitiativer. Igennem de sidste 14 år har hun været instrumental i lancering og opbygningen af en ny forretningsdel i Radiometer Medical ApS, hvor hun har sikret solid vækst gennem kundeorienteret produktudvikling, innovativ kommunikation og prisvindende branding.
Birgit har siddet i Radiometer Medical ApS’ bestyrelse i 11 år.
Birgit har efter emissionen 10.000 aktier, svarende til 0,07%.
Uafhængig.

Read more
Bestyrelsesmedlem

Knud Christian Luxhøj


Aktiv i bestyrelsen siden 2018.
Civilingeniør (k) 1994, DTU, Master Brewer 1997 (SSB, Carlsberg), HD (O) 2001 (SDU), MBA 2008 (Master of Management in Technology, DTU)

Christian har 25 års bred erfaring på ledelsesniveau indenfor fødevareteknologi, kvalitet, salg, marketing og innovation. Christian startede sin karriere som brygmester og senere Innovation Manager hos bryggerikoncernen Carlsberg Group, og var derefter Account Director i rådgivningsvirksomheden Niras A/S, inden for rådgivning af bryggeri-, mejeri- og slagteribrancherne. Herefter opbyggede han innovations- og marketingfunktionerne i teknologivirksomheden Haarslev Industries A/S, i rollen som Innovation and Marketing Director.

Christian har desuden været assessor i Erhvervsstyrelsens Markedsmodningsfond indenfor fødevareområdet.

I øjeblikket er Christian Portfolio Director i Marel A/S, i reference til koncerndirektionen. Marel er en islandsk ejet teknologikoncern med aktiviteter inden for fisk-, kylling-, svine- og kvægbrancherne med en årlig omsætning på EUR 1,3 mia.
Christian har efter emissionen 5.000 aktier, svarende til 0,04%.
Uafhængig.

Read more
Bestyrelsesmedlem

Caspar Rose


Aktiv i bestyrelsen siden 2021.
Cand. jur. 1997, Københavns Universitet, HD i finansiering, 1997, CBS, Cand. merc. 1999, CBS, Ph.D. 2002, fra Institut for Finansiering, CBS.
Caspars erhvervserfaring igennem 20 år rækker bredt fra juridisk rådgivning i Dansk Industri over risikostyring i Danske Bank til advokatfuldmægtig og stiftelse af eget Advokatselskab med speciale i køb og salg af virksomhed, selskabsret, rådgivning om kapitalforhold samt rådgivning om compliance og risikostyring. Derudover har Caspar været fast tilknyttet CBS som professor i næsten lige så mange år.
Caspar har tillige specialiseret sig i undervisning på toplederniveau i bestyrelsesarbejde på MBA-, HD- og CBS uddannelserne, og har udgivet en lang række publiceringer bl.a. omkring effekten af Cornerstone-investorer ved børsnoteringer.
Caspar har efter emissionen 10.000 aktier, svarende til 0,07%.
Uafhængig.
Read more

Advisers

Certified adviser

John Norden

Norden CEF A/S
Gammel Strand 40, 2.
1202 København K
CVR-nummer 31933048

Revisor

Grant Thornton

Grant Thornton Revisionspartnerselskab
Søndergade 7
4130 Viby Sjælland
CVR-nummer 34209936

en_GBEnglish (UK)