Kom med på vores eksporteventyr

Med 25 års proof-of-business, og et solidt greb om det nordiske marked, er vi nu klar til at udbrede vores teknologi til internationale markeder. Vi tilbyder den bæredygtighed og kvalitet som fødevarebranchen fortjener og forventer.

Q-Interline optimerer produktionsprocesser i fødevareindustrien ved at levere nøjagtig og hurtig analyse-teknologi, som sikrer vished om indhold, kvalitet og sikkerhed i hele værdikæden. Q-Interlines løsning giver mulighed for at skabe den afgørende tillid til produktionsapparatet hele vejen fra jord til bord samt reducere spild i fødevareproduktion og negativ påvirkning af miljøet. Effektiv og miljørigtig produktion af madvarer i verdensklasse er en hverdagsluksus, som mange mennesker i vores del af verden tager for givet. Men i størstedelen af verden kan det være forbundet med reel risiko at indtage mad, fordi der ikke er tilstrækkelig kvalitetssikring. Længe har fødevareindustrier i lande på alle udviklingsniveauer forgæves forsøgt at leve op til de stadigt højere produktions- og informationskrav fra både myndigheder og forbrugere. Q-Interlines patenterede og markedsunikke analyseteknologi gør det muligt for producenter af blandt andet fødevarer at garantere, at de kender indholdet af deres produkter ned til de mindste delelementer hele vejen fra råvare til færdigt produkt.

“Q-Interline vil være den førende, globale leverandør af analyseinstrumenter til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug med et særligt fokus på mejerier. Derfor forventer Q-Interline i 2021 at gå på Nasdaq First North Growth Market….”

Q-Interline vil være den førende, globale leverandør af analyseinstrumenter til fødevareindustrien, bryggerier og landbrug med et særligt fokus på mejerier. Derfor forventer Q-Interline i 2021 at gå på Nasdaq First North Growth Market Denmark for at hente DKK 20-25 millioner til at understøtte en international vækstrejse med fokus på salg. Målet er at løfte en omsætning fra DKK 20 millioner i 2020 til DKK 100 millioner i 2025.
“Vi spørger helt konkret investorerne om 2 kroner, så vi om fem år kan hente 10 kroner hjem,” siger CEO Martin Roithner Henriksen.
På grund af den banebrydende teknologi har Q-Interline en unik og naturlig markedsposition som teknologileverandør til et voksende internationalt marked.
Med et datterselskab i det tyske hovedmarked og en stabil kundetilgang er Q-Interline klar til at skabe nye brohoveder i oversøiske markeder med stor og akut efterspørgsel på dansk teknologi. Q-Interline kan allerede tælle kendte og sektortunge virksomheder i kundeporteføljen og har over 25 år opbygget loyale og tillidsfulde kunderelationer, der gentegner kontrakter og derfor står som et
solidt proof of quality. Erfaringen med det danske og europæiske produktionsmiljø skaber nu grundlaget for, at Q-Interline vil indtage de mest modne internationale markeder.

Virksomhedsmeddelelser

Investor portal

Alle aktionærer opfordres til at tilmelde sig og registrere deres e-mail adresse. Log på investorportalen og registrer din e-mail. Investorportalen giver dig mulighed for, at se dine personlige aktieoplysninger og ændre dine kontakt oplysninger, samt at modtage meddelelser om generalforsamling med mere.

Ledelsen

CEO

Martin Roithner Henriksen


Martin tiltrådte som administrerende direktør og medejer i Q-Interline A/S i 2017. Martin har stået i spidsen for Selskabet gennem de seneste års modnings- og kommercialiseringsprojekter, som har bragt Selskabet frem til dens nuværende position.
Martin er uddannet produktionsingeniør fra DIA-M med efteruddannelse på CBS og Executive Management Program på INSEAD. Før Martin kom til Q-Interline A/S har han i en årrække arbejdet som administrerende direktør og landechef for internationale virksomheder, herunder både børsnoterede og familieejede virksomheder.
Read more
CFO

Steen Bjerregaard Christiansen


Steen tiltrådte som CFO i Q-Interline A/S i 2018 og blev medejer i 2020. Steen har tidligere arbejdet som konsulent for Q-Interline A/S og var formand for Bestyrelsen 2013 til 2018. Steen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og efteruddannet på INSEAD med Advanced Management Programme.
Steen har mere end 25 års ledelseserfaring indenfor økonomi og finans, herunder i børsnoterede finansielle virksomheder. Steen har i tidligere stillinger haft ansvar indenfor en række områder fra IT, ejendomsdrift og HR, foruden de traditionelle økonomidiscipliner. Steen har ligeledes tidligere løst bestyrelsesopgaver i koncernselskaber i Norden.

Read more
CTO

Marie Sørensen


Marie har arbejdet i Q-Interline A/S siden 2012. Marie har siden 2020 været medejer og har ansvaret for udviklingsafdelingen.
Marie er Cand.Scient i fødevarevidenskab fra Københavns Universitet og Ph.D. fra DTU.
Marie har det ledelsesmæssige ansvar for afdelingerne Product Innovation og Digital Services, der står for udvikling af produkter og software i Q-Interline A/S.

Read more
COO

Per Sand


Per har arbejdet i Q-Interline A/S siden 2009, og har siden 2017 været COO og ansvarlig for Norden. Per blev medejer i 2020. Per er kemiingeniør fra Syddansk Universitet og University of Greenwich.
Read more

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand

Birgit Vilstrup Olsen


M.Sc. (eksportingeniør). Stor ledelseserfaring fra globale og højteknologiske B2B & B2C virksomheder indenfor både Medtech og forbrugerelektronikbranchen. Birgit tiltrådte 1. august 2021 i en ny stilling hos Oxford Immunotech Ltd., som director of Global Product- and Portfolio Management. Der skal hun sikre en stærk produktpipeline og succesfulde produkt lance-ringer.

Birgit var tidligere Sr. Global Marketing Manager hos Radiometer Medical ApS, hvor hun havde ansvar for udvikling og implementering af kommercielle vækststrategier. Hun har en omfattende kommerciel værktøjskasse, der muliggør både global og lokal branding, produktlanceringer og livscyklusinitiativer. Igennem de sidste 14 år har hun været instrumental i lancering og opbygningen af en ny forretningsdel i Radiometer Medical ApS, hvor hun har sikret solid vækst gennem kundeorienteret produktudvikling, innovativ kommunikation og prisvindende branding.
Birgit har siddet i Radiometer Medical ApS’ bestyrelse i 11 år.

Read more
Bestyrelsesmedlem

Knud Christian Luxhøj


Civilingeniør (k) 1994, DTU, Master Brewer 1997 (SSB, Carlsberg), HD (O) 2001 (SDU), MBA 2008 (Master of Management in Technology, DTU)

Christian har 25 års bred erfaring på ledelsesniveau indenfor fødevareteknologi, kvalitet, salg, marketing og innovation. Christian startede sin karriere som brygmester og senere Innovation Manager hos bryggerikoncernen Carlsberg Group, og var derefter Account Director i rådgivningsvirksomheden Niras A/S, inden for rådgivning af bryggeri-, mejeri- og slagteribrancherne. Herefter opbyggede han innovations- og marketingfunktionerne i teknologivirksomheden Haarslev Industries A/S, i rollen som Innovation and Marketing Director.

Christian har desuden været assessor i Erhvervsstyrelsens Markedsmodningsfond indenfor fødevareområdet.

I øjeblikket er Christian Portfolio Director i Marel A/S, i reference til koncerndirektionen. Marel er en islandsk ejet teknologikoncern med aktiviteter inden for fisk-, kylling-, svine- og kvægbrancherne med en årlig omsætning på EUR 1,3 mia.

Read more
Bestyrelsesmedlem

Caspar Rose


Cand. jur. 1997, Københavns Universitet, HD i finansiering, 1997, CBS, Cand. merc. 1999, CBS, Ph.D. 2002, fra Institut for Finansiering, CBS.
Caspars erhvervserfaring igennem 20 år rækker bredt fra juridisk rådgivning i Dansk Industri over risikostyring i Danske Bank til advokatfuldmægtig og stiftelse af eget Advokatselskab med speciale i køb og salg af virksomhed, selskabsret, rådgivning om kapitalforhold samt rådgivning om compliance og risikostyring. Derudover har Caspar været fast tilknyttet CBS som professor i næsten lige så mange år.
Caspar har tillige specialiseret sig i undervisning på toplederniveau i bestyrelsesarbejde på MBA-, HD- og CBS uddannelserne, og har udgivet en lang række publiceringer bl.a. omkring effekten af Cornerstone-investorer ved børsnoteringer.

Read more

IPO advisors

Certified advisor

Norden CEF

Gammel Strand 40, 2.
1202 København K
CVR-nummer 31933048

Afviklingsagent

Danske Bank

Aktieudstedende ved udbuddet

Parallelvej 17
2800 Kgs. Lyngby
CVR-nummer 61126228

Advokat

BKH Law

Amaliegade 15
1256 København K
CVR-nummer 37349674

Revisor

Grant Thornton

Stockholmsgade 45
2100 København Ø
CVR-nummer 34209936

Distribution

Nordnet Bank, filial af Nordnet Bank AB, Sverige

Havneholmen 27, 7
DK – 1561 København V
CVR-nummer 32301908

de_DEDeutsch